9a EDICIÓ
DEL 4 AL 6 DE JUNY 2021
TORROELLA DE MONTGRÍ

Màgia Singular

Espectacles de màgia de prop en espais singulars de Torroella

Xulio Merino

Sin sentido consentido

Galicia

Dissabte 6 de juny

Diumenge 7 de juny

11:30 / 12:45 / 16:30 / 18:30

Auditori La Tina

Sinsentido consentido és un recopilatori de grans clàssics de la màgia d’aprop orquestrats sota la caòtica i hilarant personalitat d’un dels il·lusionistes més prometedors del panorama màgic actual. Un espectacle basat íntegrament en la forma de veure el món d’aquest peculiar artista i la seva estreta connexió amb el públic que, en molts moments, acaba essent co-creador de l’espectacle mateix. 

Un espectacle de màgia d’aprop íntim, amb molta varietat i extremadament divertit. Petits objectes i grans despropòsits probablement sense cap sentit.

Xulio Merino està considerat una de les grans promeses de la màgia nacional. El seu estil surrealista, hilarant i absurd, juntament al seu dinamisme i a un domini de qualsevol condició escènica, fan que la seva màgia sempre sigui una experiència única i extremadament divertida.

S’inicia en el món de la màgia l’any 2010 i molt aviat comença a destacar entre els mags per la seva innovadora màgia de proximitat amb boles d’esponja.

1r premi de màgia d’aprop XXIV Magic Valongo 2012 / 1r premi de màgia d’aprop al Campionat Nacional de França FFAP 52a edició / Premi Ascanio 2019 mag de l’any / premi Fooler al programa de televisió Fool & Us (EUA).

40’ | Il·lusionisme, màgia d’aprop, boles d’esponja

Preu:

3€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Share on facebook
Share on twitter
Shopping Basket