PRESENTACIÓ OFICIAL DE FIMAG 2019

Nuel Galán (deixeble del Mago Pop); la Gran Gala Internacional, amb Chris Torrente, Dani Polo, Huang Zheng, Alexander, Manu Llari, i el televisiu Yunke, seran els tres espectacles principals de Fimag – Fira Internacional de Màgia FIMAG 2019, la Fira de Màgia de Torroella de Montgrí, que es desenvoluparà del 5 al 9 de juny.

El cartell es completa amb una programació de primer nivell amb una trentena d’espectacles i 80 sessions distribuïts per diferents equipaments i espais emblemàtics de la vila.

La nova edició de FIMAG s’ha presentat aquest matí en roda de premsa al restaurant-hotel Molí del Mig de Torroella. A l’acte hi han participat Martí Batlle, portaveu de FIMAG; David el Mag, assessor artístic, el regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy, i la regidora de Cultura, Annamaria Mercader.

Per segon any, la fira està organitzada per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i la gestió i producció va a càrrec de l’empresa Massís Del Montgrí ProdArts, amb el suport de Cultura. Generalitat de CatalunyaDiputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquest any com a patrocinadors principals es compta amb la participació de Cervesa La Brava i Proauto SEAT.

[+] Més informació a fimag.cat