9a EDICIÓ
DEL 4 AL 6 DE JUNY 2021
TORROELLA DE MONTGRÍ

Gran Màgia

Espectacles de gran format

Miguel
de Lucas

Vindie

Espanya

Divendres 5 de juny

21:30h

Palau Lo Mirador

Vindie és un maridatge exclusiu de màgia i vi on Miguel de Lucas (presentador Gran Gala Fimag’18) posa de manifest la gran relació entre el món del vi i el món de la màgia, que FIMAG’20 presenta en un entorn acollidor com el de l’Hotel Restaurant Palau Lo Mirador, amb una proposta gastronòmica exclusiva del xef Carles Sánchez.

Quan els primers humans van trepitjar la lluna, abans de pronunciar el mític “un petit pas per a l’home i un gran pas per a la humanitat” van treure unes copes i van brindar amb vi. D’aquest fet històric i poc divulgat neix Vindie, una aposta innovadora que posa de manifest la gran relació existent entre el món del vi i el món de la màgia, que farà que d’una manera definitiva es cregui i fins i tot es begui la màgia.

Efectes impossibles on els naips es relacionen amb les copes, situacions insòlites on un simple pensament es pot plasmar en una bóta i una curosa posada en escena son només alguns dels ingredients d’aquest nou espectacle de Miguel de Lucas.

Tot un privilegi per a sentir de ben a prop les sensacions i emocions úniques que una copa de vi ens pot regalar, en un entorn exclusiu i d’aforament reduït com el de l’Hotel Restaurant Palau lo Mirador.

Miguel de Lucas, ha presentat quatre temporades del programa “Un País Mágico” a TVE. Va ser el presentador de la Gala Internacional de FIMAG’18. El 2019 va guanyar un dels tres Premis Nacionals de Màgia en la categoria de mentalisme.

60’ | Sopar-espectacle

Preu:

48€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Share on facebook
Share on twitter
Shopping Basket