10a EDICIÓ
DEL 4 AL 6 DE JUNY 2021
TORROELLA DE MONTGRÍ

Gran Màgia

Espectacles de gran format a l’Auditori Teatre Espai Ter

Miguel de Lucas

Tot un privilegi per a sentir de ben a prop les sensacions i emocions úniques que una copa de vi ens pot regalar, en un entorn exclusiu i d’aforament reduït com el de l’Hotel Restaurant Palau lo Mirador.

+ info

Gran Gala Internacional

La Gran Gala Internacional és l’espectacle més emblemàtic de FIMAG. Cinc mags de reconegut prestigi comparteixen escenari per a presentar els seus millors números.

+ info

Raúl Alegría

L’Astronauta és un dels números més originals i visuals del moment on es fusionen el teatre, la màgia i la tecnologia laser.

+ info

Gran Gala Internacional

Els millors mags del moment

Chris Torrente

Chris Torrente, mag francès de reconegut prestigi mundial, amb un talent indiscutible ens porta a la seva Symfolie

+ info

Huang Zheng

Un espectacle únic en el món en el qual la maga Huang Zhen crea sobre l’escenari una nova dimensió màgica mai vista fins ara.

+ info

Dani Polo

La primera imatge que ens trobem quan s’obre el teló és un home llegint una revista al seu punt de lloguer de para-sols a la platja.

+ info

G Alexander

G Alexander, és un jove il·lusionista valencià que, amb tant sols 25 anys, ja ha portat la seva màgia a tots els racons de món.

+ info

Marcel Tomàs

Actor, creador i director de teatre, enguany celebra 20 anys fent humor amb la companyia Cascai Teatre.

+ info

Manu Llari

La Gran Gala d’engany tindrà un preàmbul al hall de l’Espai Ter. De la mà de tot un especialista en màgia creativa, estrenarà un número amb el cotxe d’un dels patrocinadors de FIMAG.

+ info

Comparteix

Shopping Basket