3a Fira de Programadors de Màgia de Catalunya
Convocatòria de programadors

El divendres 4 de juny es celebrarà, en el marc del festival de Màgia FIMAG, de Torroella de Montgrí, la tercera edició de la Fira de Programadors de Màgia de Catalunya, un certamen amb voluntat de fer-se estratègic per al sector de la màgia a Catalunya.

La Fira és un aparador de la millor màgia i dels millors espectacles apareguts cada temporada i és alhora una oportunitat per als programadors responsables d’activitats d’ajuntaments, auditoris, teatres i altres equipaments públics i privats per a conèixer de primera mà els mags i els seus darrers espectacles. A mode de mercat d’espectacles, els inscrits podran visualitzat, en una sola jornada, els fragments més destacats d’una quinzena d’espectacles seleccionats. 

Aquest any, la Fira presentarà el primer Catàleg professional de màgia de Catalunya, elaborat per encàrrec directe de la Diputació de Girona, que inclou quasi un centenar de propostes en cartell aquest 2021. Una eina de consulta virtual des d’on visualitzar la diversitat i vitalitat del sector.

Participants a la Fira FimagPRO 2021:
Josep Vidal, David Baró, Adolfo Masyebra, Gonzalo Albiñana, Melanie Cacho, Isaac Trias, Estefanía Galera, Xulio Merino, Pau Segalés, Francis Zafrilla, Raúl Alegría, Raül Black, Sebasthien Déthise, Sergi Armentano, Àlex Navarro, Javi Rufo, Francis Zafrilla (presentador).

Enguany la Fira es celebrarà a l’Auditori Teatre Espai Ter i es podrà seguir presencialment o per streaming. Tant en una opció com l’altra, és necessari formalitzar la inscripció omplint aquest formulari

Dossier

Shopping Basket