FIMAG 2020

9a edició

Isaac Trias

Pangea és un espectacle de màgia itinerant, dinàmic i participatiu! Rústic i casolà! Pensat per un públic familiar que no us deixarà indiferent

+ info

Miguel de Lucas

Tot un privilegi per a sentir de ben a prop les sensacions i emocions úniques que una copa de vi ens pot regalar, en un entorn exclusiu i d’aforament reduït com el de l’Hotel Restaurant Palau lo Mirador.

+ info

Álex Navarro

El Mag Alex Navarro és un artista multidisciplinar, mag, actor, presentador, especialista de cinema, ballarí, model…

+ info

Cliff the Magician

The Magical Mystery Tour, un xou ple de màgia i de comèdia per a tota la família, apte per a persones de 2 fins a 99 o més anys que estiguin disposades a riure i gaudir de la bona màgia. Visca la màgia!

+ info

Melanie

Enchantée és un espectacle 100% familiar on es combina màgia, música, comèdia, participació i grans il·lusions.

+ info

David Baró

David Baró proposa un repàs nostàlgic que anirà des de la generació dels nostres avis a la dels nostres fills.

+ info

Xulio Merino

Un espectacle de màgia d’aprop íntim, amb molta varietat i extremadament divertit. Petits objectes i grans despropòsits probablement sense cap sentit.

+ info

Josep Vidal

A TRIUNFO, el públic pren un paper principal, ja que amb una simple baralla i les seves decisions es produeixen miracles que poden ser viscuts des de tots els angles i amb proximitat absoluta.

+ info

Dánia

Dania Díaz, il·lusionista veneçolana, és reconeguda com una de les més grans exponents de la màgia femenina a Llatinoamèrica i Europa

+ info

Estefania

Encantada és un espectacle de màgia divertit i visual per a tots els públics amb uns efectes visuals que et sorprendran per a molt de temps.

+ info

Pau Segalés

Obre els Ulls és la suma d’anys d’experiència i recorregut per escenaris de quatre continents. Màgia, humor, misteri, interacció i il·lusions amb objectes quotidians es barregen per oferir a l’espectador uns minuts d’evasió.

+ info

Adrián Conde

BRAULIO és el millor mag del món. O almenys això és el que ell es pensa. Però… qui som nosaltres per fer-li saber la veritat?

+ info

Gran Gala Internacional

La Gran Gala Internacional és l’espectacle més emblemàtic de FIMAG. Cinc mags de reconegut prestigi comparteixen escenari per a presentar els seus millors números.

+ info

Raúl Alegría

L’Astronauta és un dels números més originals i visuals del moment on es fusionen el teatre, la màgia i la tecnologia laser.

+ info

Sergi Armentano

El jove Sergi Armentano comparteix una forma de veure la realitat on posa en dubte tot allò que hem cregut fins ara.

+ info

Lea Kyle

Léa Kyle és una maga francesa, especialitzada en Quick Chance (canvi ràpid de vestuari).

+ info

Raül Black

Raül Black i les seves vampiresses protagonitzen moments sorprenents amb els millors efectes de grans il·lusion

+ info

G Alexander

Un xou fresc, sorprenent i màgic d’un jove mag valencià que escampa la seva màgia arreu del món. A Don’t blink! no ens deixarà aclucar els ulls ni un instant

+ info

Gonzalo Albiñana

Les produccions de Gonzalo Albiñana reben fortes influències de fora del món de la màgia tradicional, el que les fa molt creatives i diferents.

+ info

Pack Duo

Si ets un amant de la bona màgia, aprofita els descomptes per la compra de packs d’entrades.

+ info

Jorge Blass

“Jorge Blass eleva l’art de la màgia a un altre nivell. És un gran innovador i ha creat nova màgia increïble que serà part del meu xou” (David Copperfield)

+ info

Javi Rufo

Magia en juego és un espectacle original, intel·ligent i impactant. En ell, Javi Rufo treu al tauler de joc les seves millors fitxes.

+ info