9a EDICIÓ
DEL 4 AL 6 DE JUNY 2021
TORROELLA DE MONTGRÍ

Màgia Singular

Espectacles de màgia de prop en espais singulars de Torroella

Dánia

La maga

Madrid

Dissabte 6 de juny

Diumenge 7 de juny

12:00 / 13:15 / 17:30 / 19:30

Auditori Casa Pastors

A La Maga coneixeràs la maga que va commoure tothom a través de la seva màgica història superant més de 6000 persones en el càsting, assolint dos passis d’or, essent finalista del programa de televisió Got Talent i convertint-se en la maga més viral del moment. Amb la seva baralla de cartes, La Maga ha emocionat i sorprès el món sencer. Ara arriba a FIMAG per a mostrar-nos de ben a prop la seva màgia i per a fer vibrar a qui vulgui viure-ho amb ella.

Dania Díaz, il·lusionista veneçolana, és reconeguda com una  de les més grans exponents de la màgia femenina a Llatinoamèrica i Europa. Es caracteritza per la seva simpatia, carisma i habilitat per explicar històries a través de la màgia. El seu talent i  perseverança l’han portat a guanyar nombrosos premis internacionals.

Fins avui, aquesta jove il·lusionista ha recorregut el món amb el seu espectacle i continua escampant somriures i sorpreses al seu públic.

Premi llatinoamericà de la màgia FLASOMA o d’altres a Xile, Colòmbia, Veneçuela i el 2016 al Congreso Mágico Nacional d’Espanya.

Dos Boton de Oro al programa Got Talent España, fent-se la maga més viral del moment.

Convocada a l’especial de l’America’s Got Talent: The Champions.

40’ | Cartomàgia

Preu:

3€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Share on facebook
Share on twitter
Shopping Basket