9a EDICIÓ
DEL 4 AL 6 DE JUNY 2021
TORROELLA DE MONTGRÍ

Màgia Popular

La màgia de les places i dels carrers. Per gaudir-ne tota la família.

Adrián Conde

El Gran Braulio

País Valencià

Diumenge 7 de juny

18:00h / 20:00h

Plaça de la Vila

BRAULIO és el millor mag del món. O almenys això és el que ell es pensa. Però… qui som nosaltres per fer-li saber la veritat? Així és molt més divertit. I si sabés el ridícul que està fent, no es comportaria així. Mag maldestre i tan despistat que no és conscient que els seus trucs li surten de pura casualitat. 

Aquest excèntric personatge arriba a FIMAG amb el seu “genial” espectacle, però… tindrà tanta sort, aquesta vegada? Vine a descobrir-ho!

Adrián Conde és un apassionat pel món de l’art des de ben petit. Per això va estudiar música, teatre, circ, expressió corporal, malabars, clown, mim i, òbviament, màgia.

La fusió de totes aquestes disciplines es tradueix en espectacles de màgia originals i molt diferents del que és habitual. Barreja l’habilitat del prestidigitador amb la mirada sempre tendra del clown i les seves múltiples picades d’ullet a l’humor.

Ha escampat somriures i diversió arreu del món (Corea, Taiwan, Singapur, Emirats Àrabs, Canadà, Argentina, Brasil, Xile, Mèxic, Sèrbia, Itàlia, Alemanya, Holanda, Àustria…)

Campionat de Màgia FISM Llatinoamèrica (Argentina, 2017)

Campionat Nacional de Màgia (Espanya, 2016)

60’ | Màgia clown

Espectacle GRATÜIT

Comparteix l’espectacle!

Share on facebook
Share on twitter
Shopping Basket